2013. május 18., szombat

1000

Kedves Olvasó(k)!

Kicsiny blogom a napokban jelentős mérföldkőhöz ért, jelesül az 1000. lapmegjelenítéshez. Tudom, ez nem nagy szám, de a blog alig több mint egy hónapos, szóval az út elején járok csak :P Egyébként már több mint 8 hónapja "boldogítalak" benneteket az írásaimmal, abbahagyni pedig nem tervezem. Szeretem ezt csinálni, hisz élőben úgysem tudom igazán megbeszélni a dolgaimat senkivel :D Persze, majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő... Hamarosan fényképeket is fogok feltölteni (jóval többet mint eddig), hiszen meglesz a saját fényképezőm, amit viszek majd erre-arra :P.

Elszomorít, hogy a közelmúltban rengeteg blog szűnt meg az általam olvasottak közül :S Ezzel a bekezdéssel "adózok" most nekik. Persze meg tudom őket érteni, hisz mindenkinek nyomós oka volt rá. (Aubin, Nico, Maxen és Kispoczok) Remélem, egyszer talán újrakezditek :P

De, hogy a jót se hagyjam ki, nemrégiben új blogra bukkantam (Black Rainbow), akivel már néhány kommentet is váltottam. :P

Most pedig következzen egy kis statisztika az Engru világa blog eddig rövidke életéből:

A legtöbb oldalmegjelenítést a régi blogomnak köszönheten (95), ezt követi Fabien naplója (83) és Régi-Új Érzés (45).

A legtöbb oldalmegjelenítés természetesen Magyarországról érkezett (737), második az Oroszországi Föderáció (100), harmadik az Egyesült Államok (90)

Böngészőket tekintve továbbra is a Firefox vezet (42%) a Chrome előtt (37%).

A legnépszerűbb bejegyzés a "Folytatás" címet viselte (39 oldalmegjelenítés)(egyébként ez a bejegyzés kapta a legtöbb kommentet is), ezt követi az "Egy poszt a semmiről" (37), harmadik pedig a "Hétvégi beszámoló" (36).

Ennyi lett volna a statisztikai része a bejegyzésnek, nem hinném, hogy rajtam kívül bárkit is érdekelne.

Tegnap este egyébként itt aludt unokaöcsém. Kimentünk egy kicsit dolgozni bátyám kertjébe (én kapok érte órabért, ő nem), aztán kosaraztunk egy órát kb. Hazajöttünk és nekiálltunk gépezni, de hatalmas vihar jött, így egy kicsit szünetelni kellett :D Este pizzáztunk, 01.00 körül pedig lefeküdtünk aludni.

Végül pedig nem lesz macskám :S Úgy volt, hogy lesz, de az alomban csak lány macskák lettek végül, azt pedig nem hozhatok ide :S Igazából annyira nem is bánom, mert úgysem húzta volna itt sokáig.

Na megyek, Népek, olvasok egy kicsit, kiélvezem a hosszú hétvégét. Tegyétek ezt ti is, hamarosan újra jelentkezem.

Pá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése